maanantai 6. huhtikuuta 2015

Kantoliinailu

Aikoja sitten löysin kirpputorilta Manduca-kantorepun. Silloin tällöin sitä kokeiltiin ja parina ekana kertana Iris viihtyi kyydissä, mutta viimeisimmät yritykset ovat olleet pelkkää itkupotkuraivaria. Heti kun Iris laitetaan reppuun alkaa huutaminen. Manduca on siis jäänyt pääasiassa sivummalle pölyyntymään.

Iris viihtyy paljon sylissä (kukapa vauva ei..) ja se alkoi jo tuntumaan omassa selässä, erityisesti oikea lapa alkoi pahemminkin oirehtimaan. Mieleen tuli kantoliinat ja niitä enemmän tutkittuani löysin rengasliinat. Sellainen olisi nopea laittaa ja auttaisi juuri siihen asiaan mihin liinaa pääasiassa tarvitsen: lyhytkestoinen apu käsien vapauttamiseen.


Rengasliina lähti tilaukseen ja sitä odotin kuin kuuta nousevaa. Ennen rengasliinan kotiutumista Facebookin kantovälinekirppikselle tuli myyntiin puuvillainen pistaasin ja valkoisen värinen pitkä liina. Väri oli niin minun tyyliseni, mutta mietin että uskallanko tilata kun en tiedä viihtyykö Iris liinassa. Pelkäsin kuitenkin että liina menee nopeasti kaupaksi jollekin muulle, joten pakkohan se oli varata. Ainahan sen voi myydä jos ei sovikaan meille.

Rengasliina ja pitkä liina tuli lähes peräkanaa postissa. Olin enemmän kuin iloinen siitä, että Iris viihtyi kummankin kyydissä ja yleensä aina nukahti nopeasti äidin rintaa vasten. Kunhan kelit lämpenevät niin varmasti tullaan ulkoilemaankin liinan kanssa.

Kudottu puuvillainen liina kietaisuristi-sidonnalla

Ihana sateenkaaren värinen rengasliina.
Tämä on ehdoton ykkönen meillä käytössä.
 
Monet päiväunet on Iris ottanut kyydissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti