torstai 19. kesäkuuta 2014

Turvotusta ja hankintoja

Mitään ihmeempää ei ole viikon aikana tapahtunut, joten mitään raportoitavaakaan ei ole ollut. Olo on pysynyt samanlaisena. Terkan kommentti liikunnasta tökkii omaatuntoa, mutta köh, köh... vielä en ole selviytynyt varsinaiselle lenkille.

Eilen käytiin Tampereen keskustassa kirpputoreja kiertämässä pitkästä aikaa. Olen vannonut etten osta mitään vauvalle vielä aikoihin, mutta tätä ostosta en voinut ohittaa. Toppahaalari niin ihanilla väreillä! Ainoa että se on tulee jäämään nopeasti pieneksi (koko 56), mutta menisi juuri silloin tammikuussa vauvan ollessa vastasyntynyt. Ei maksanut kuin 5€, joten raaskin tehdä tämän ostoksen tulevaisuudesta huolimatta. Mutta ennen viikon päästä olemaa ultraa en kyllä osta mitään muuta.




Masukuvia ei ole tullut otettua. Vielähän ne ovat täysin "turvotuskuvia", mutta varsin huvittavia sellaisia. Iltaisin voisi luulla, että puolessa välissä jo mennään. Sellainen megakumpu jo löytyy. Muualta ei turvota, eli kaikki neste on kertynyt mahan seutuville. Turvotus ei ole myöskään laskenut mihinkään sen jälkeen kun tuli, vaan mielestäni kasvanut vaan koko ajan. Yritän syödä täysjyväviljaa, kasviksia ja hedelmiä, että saisi kuituja, mutta veden juominen on kyllä niin surkeaa. Ja tosiaan kun ei kauheasti liiku, niin ei myöskään nesteet lähde liikkeelle.

Alla kuva eilisillalta (vas.) ja tältä aamulta (oik.). Eilen rv 10+6, tänään 11+0, eli 12.viikko lähti käyntiin.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti